Krem Mbrojtës nga Dielli për Fëmijë

Krem Mbrojtës nga Dielli për Fëmijë

BIMBI mbron lëkurën delikate të fëmijëve nga skuqja dhe irritimi. Përbërja speciale e kremit lejon qëndrimet e zgjatura gjatë lojrave në ujë.

Përdorimi: Aplikohet 10-15 min para daljes në diell, përsëritet disa herë gjatë qëndrimit në diell, evitohen orët më të nxehta.

Sasia: 250ml

SKU: REF. LA-535 Categories: , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Mbrojtës nga Dielli për Fëmijë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

AlbanianEnglish