Beba Cosmetic

beba cosmetic

Beba Cosmetic

Beba Cosmetic eshte kompania lider ne Shqiperi e Liçensuar me leje Tipi A per prodhimin e produkteve higjeno-kozmetike.

Ndermarrja eshte krijuar ne Prill te vitit 1993 ne frymen dhe shpirtin e nje sipermarrje familjare dhe si e tille zhvillohet dhe sot.

Sot prodhon 56 artikuj te ndryshem bazuar ne ekstrakte natyrore te bimeve mjeksore.

Produktet beba Cosmetic jane te mirenjohura per cilesine dhe konkurueshmerine e tyre ne tregun shqiptar dhe ne rajon. Jane rreth 56 produkte ne total te kategorizuara ne produkte per bebe, produkte per femra, meshkuj, produkte pastrimi, mbrojtje ndaj diellit etj.

Prej 23 vitesh vazhdojne te kene te njejten cilesi dhe intensitet shitjeje. Produktet Beba gjenden ne cdo farmaci.

Per me teper informacion mund te vizitoni faqen web www.bebacosmetic.com, gjithashtu na ndiqni dhe ne rrjetet tona sociale instagram dhe facebook.

Adresa e fabrikes Beba Cosmetic ndodhet ne Durres, l.15, rruga “Aleksander Goga”.

Ju mirepresim!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

AlbanianEnglish