Puder

    • Puder bebe

      Pudër për Bebe

      Baby Powder ndihmon ne mbajtjen bute, te qetesuar dhe pa skuqje te lekures se femijes. Pudra
      perthith butesisht lageshtiren e tepert mbi lekure, duke parandaluar skuqjen. Eshte e provuar
      klinikisht dhe permban nje arome te lehte qetesuese per femijet.
      Gjithashtu gjen perdorim edhe ne fusha te tjera si lubrifikues dhe perthithes i lageshtires.
      Pudra aplikohet pas cdo nderrimi te pelenave, sidomos para gjumit ose ne cdo kohe qe femija ka
      patur ekspozim te gjate me pelena te lagura. Mund te perdoret ne cdo kohe qe deshirohet qe
      lekura te ndjehet e bute, e fresket dhe e rehatshme. Per femijet mund te perdoret pas cdo banje
      dhe nderrimi te pelenave.

    • Pudër mentolat

      PUDER MENTOLAT

      Pudra Mentolat ndihmon ne freskimin e lekures se trupit. Pudra perthith butesisht lageshtiren e
      tepert mbi lekure, duke parandaluar skuqjen. Eshte e provuar klinikisht dhe permban nje arome
      te lehte freskuese menteje.
      Gjithashtu gjen perdorim edhe ne fusha te tjera si ne mjekimin e Variceles (Lise se dhenve) tek
      femijet dhe te rriturit. Pudrosen lehtë vezikulat me pudër mentolat e cila ndihmon ne pertharjen e
      vezikulave, dezinfektimin e tyre dhe freskimin e lekures.

    • Pudër për Këmbët

      FOOT POWDER ANTI-PERSPIRANT

      PUDER KEMBESH KUNDER DJERSITJES

      Pudra e kembeve perthith djersitjen e tepërt, pengon rritjen e baktereve qe jane pergjegjese per
      eren e pakendshme te kembeve, parandalon dhe trajton irritimet e lëkurës dhe aromatizon
      shputat.
      Eshte e provuar klinikisht dhe permban nje arome te lehte freskuese.
      Per te mbajtur te thate, te freskuar e te aromatizuar lekuren e shputave aplikohet nje sasi pluhuri
      te pudres ne shputa te lara e te thara mire, duke tundur me kujdes. Nje menyre tjeter edhe me e
      sigurte eshte te shkundni pluhurin ne doren tuaj dhe pastaj ta vendosni ne shputa duke e perhapur
      mire ne pjeset mes gishtave dhe ne te gjithe siperfaqen e shputes.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    No products in the cart.

    AlbanianEnglish